Как да се възстановим след прекарана инфекция или Ковид 19?

Как да се възстановим след прекарана инфекция или Ковид 19?

Днес лекарите не смятат ковид само за заболяване на дихателните система. Попадайки в рецептори, които са най много на белите дробове,кожата и др. бъбреци, сърцето, черва, черен дроб пикочно Полова система,което значи че всички тези клетки и органи са атакувани. Според лекарите пост-COVID синдромът е доста широка диагноза с психофизиологични последици. Тежестта на прехвърлената коронавирусна инфекция пряко влияе върху тежестта на симптомите след заболяването. В крайна сметка, според експерти, публикували статия в научното списание Science, коронавирусът прави неща, които никоя болест, позната на човечеството, не е правила.И така, инфекцията е победена и вие или вашите роднини или приятели сте изписани у дома от болницата или етапът на амбулаторно (домашно) лечение е приключил.

Какво да правя след това? Как да се възстановим след прекарана коронавирусна инфекция? Какво е състоянието на тялото след заболяването? Такива въпроси възникват пред човек, който е имал коронавирусна инфекция. Важно е да се разбере, че да, вирусът се побеждава в резултат на лечението, но също толкова важно е да се оценят последствията от неговото въздействие върху здравето като цяло.Пост-COVID синдромът, известен също като Long COVID, е следствие от коронавирусната инфекция COVID-19, при която до 20% от хората, които са имали коронавирусна инфекция, страдат от дългосрочни симптоми, продължаващи до 12 седмици или повече.

Симптоми?

Тези дългосрочни симптоми включват проблеми, които се появяват на вълни или на постоянна основа:

  • - парализираща слабост
  • - задух, непълно дишане, тежест зад гръдната кост
  • - главоболие, мускулни болки, болки в ставите
  • - загуба на обоняние, изкривяване на обонянието, вкуса
  • - косопад, загуба на зъби, кистозни образувания в челюстната кухина
  • - кожни реакции (обрив, обширна уртикария, капилярни мрежи)
  • - внезапни скокове на налягането и пулса, замайване
  • - загуба на паметта, "мъгла в главата", дезориентация в пространството, нарушения на съня, тревожност и пристъпи на паника
  • -

За да нямате усложнения подобрите и за бързо възтановяване. Център Червенкова предлага индивидуална програма за възтановяване и само възтановяване след Ковид. Без значение ваксинирани или не ваксинирани. Въпреки спазване на мерки препоръчани от СЗО, моя екип, семейството ми, включително и аз влязохме в статистиката на СЗО. Симтомите след прекаран ковид на всички бяха различни като горе изброените. Лекувах с предписани лекарства. Но останаха последствия. За седмица нямаше нито едим симтом.Моята програма влючва, билки и масла по моя рецепта за подмогане на изчистване на Стомашно Чревен тракт от токсини и шлаки гъби бактерии. Медод за чисттване на дихателни пътища (билки) индивидуален прием на сода. Хранене, дихателната гимнастика. Имуносимолаторни билки и масла Физиологичен разтвор На консултация. Цялата програма е за подпомагане за бързо възтановяване като цяло на вашия организма психика и тяло. Важни са различните приживявания преди и по време на Ковид Емоции и чувствата също влият на постковид. .които отключват много болести Всичко това се оточнява при он лайн консултация оточняваме вашето състояние . Цялостният подход е естествен без химична намеса помощните терапии, които се използват са пресъствено те усилват ефектът за бързо възтановяване.

Изплакнете носа и изплакнете устата си със солена вода.

Когато „подозрителните“ контакти не могат да бъдат избегнати, първото нещо, което трябва да направите, е да изплакнете носа си и да изплакнете устата си. За това експертите съветват използването на изотоничен разтвор. Може да се приготви самостоятелно от вода и обикновена готварска сол: 1 g сол на 100 ml вода.

Сега бих препоръчала да правите тези процедури редовно: сутрин след сън, вечер, когато се върнете у дома и през нощта. Ако желаете, изплакнете носа си и изплакнете устата си по-често.

Приемайте витамини и се закалявайте

В допълнение към редовната употреба на зеленчуци и плодове, богати на естествени микроелементи, съветвам ви да пиете курс от мултивитамини по превантивна схема.Която в център Червенкова се прави индивидуална иновативена програма без химия. Билки който подобряват имунитета и функция на органите.

Спете достатъчно и се хранете правилно. Която изговяме според вашите подробности и състояние.

Като цяло сънят и правилното хранене играят една от най-важните роли за поддържане на имунитета. Не забравяйте за това!

И не забравяйте да пиете повече течности: обикновена вода, компоти от сушени плодове, зелен чай...билки листа от Малина, липа. Спазвайте правилата за лична хигиена.

Измийте добре ръцете си със сапун или избършете с влажни антибактериални кърпички. Можете да се заразите чрез обикновено ръкостискане или чрез докосване на същите предмети, които пациентите са докосвали

Поддържайте дома си чист, като почиствате праха и почиствате редовно.

Водете активен начин на живот, поддържайте положително отношение

Редовната физическа активност на открито, упражненията, спортът, разходка 1 час. Раздвижва 12 системи и мислите, чувствата и емоции, които са част от нашата имунната система и увеличават шансовете ви за борба с вирусите. Не забравяйте, че съпротивителните сили на организма при депресиран човек са рязко намалени. Затова намерете поводи за радост и добро настроение.Всеки иска да бъде здрав и вие също.

Не използвайте антибиотици без лекарско предписание

В никакъв случай не трябва да приемате антибиотици или други антимикробни средства с профилактична цел. Преди първите прояви на болестта такова лечение е не само безсмислено, но и много вредно.

Хирудотерапия

Хирудотерапия

85 лева

Запиши час
Висцерална терапия

Висцерална терапия

100 лева

Запиши час